Forældresamarbejde - Skolen mir

Vi insisterer på
at alle skal med i fællesskabet

Vi insisterer på
at alle skal med i fællesskabet

Vi insisterer på
at alle skal med i fællesskabet

Vi insisterer på

at alle skal med i fællesskabet

På Mir Skolerne betragter vi forældre som vores tætteste samarbejdspartner
Derfor lytter vi altid før vi handler

 

Vi oplever, at det tætte samarbejde med jer giver os mulighed for hele tiden at justere vores arbejde omkring den enkelte elev, og derfor ønsker vi til enhver tid en tæt kontakt. Det være sig både gennem kanaler som Skoleintra, telefonsamtaler, SMS-beskeder og lignende. Det er klart, at behovet for kommunikationen kan svinge over året, og derfor kan man periodevist opleve kontakten være højere eller mindre, alt efter hvad dagligheden og behandlingsarbejdet lægger op til.

Vi ved, at I er eksperter på jeres barn, og at I har fulgt dets udvikling tættest. I er dem, der har stået ved siden af, når det har været allersværest. Vores faglighed er høj, og vi ved, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe de elever vi har indskrevet på skolen.

Når vi kombinerer vores viden, kan vi skabe den optimale udvikling både personligt, fagligt og socialt. Derfor prioriterer vi kommunikationen og lægger vægt på at være i hyppig kontakt. Det hjælper både os og jer, og det er vores klare erfaring, at barnet/den unge finder stor tryghed i at vide, at vi taler sammen.

Vi hjælper med at overføre de pædagogiske strategier, der kan støtte barnet/den unge i hjemmet. Vi afholder løbende familiesamtaler med jer, hvor kontaktperson, team og evt. psykolog deltager. Hensigten er selvklart, at vi kan følge elevens udvikling hos os samt få sparring på de udfordringer som I står i, og i fællesskab blive enige om en fremadrettet tilgang.