Skolen MIR - Skolen mir

MIR // Lyngby

MIR // Lyngby

MIR // Lyngby

MIR // Lyngby

På Mir skolen i Lyngby har vi plads til 23 elever i 0.-10. klasse.

Afdelingen ligger tæt på det centrale Lyngby og derfor bliver Lyngby også brugt som undervisningsrum i forhold til de forskellige fag. I samarbejde med DGI, tænker vi Lyngby ind i undervisningen til at bruge byen som udeskole og læringsrum.

Klasser

Eleverne på Mir // Lyngby afdelingen som ligger på Firskovvej 4 er pt. inddelt i 3 grupper. Grupperne sammensættes efter alder, fagligt niveau, muligheder for social interaktion m.v. Det er personale, specialistteam og ledelse der inddeler grupperne og der kan forekomme ændringer.

Faciliteter

Mir // Lyngby tilbyder et udendørs areal som kan rumme vores elever og mulighed for at de kan få brugt noget energi i pauser eller efter skolen er slut. Vi har både klatrestativ, cykler, fodboldbane, bålplads, basketballkurv og en større gynge som kan bære flere elever på en gang. Vi har også bordtennis og bordfodbold. Vores udendørs arealer ligger op til en masse lege og aktiviteter. På skolen har vi cykler, som bliver brugt næsten dagligt til ture for enkelte elever eller grupper. De bliver også brugt til at tage på Geocaching og til at udforske lokalområdet.

Vi har et værksted, hvor eleverne kan udfolde deres kreative evner i forhold til træ etc.

Vi har ligeledes gode erfaringer med at bruge naturen som undervisningsrum. Vi arbejder med faste dage til udeskole, turdage og bruger generelt både de nærliggende grønne områder og diverse idrætsanlæg/stadions i undervisningen.

Forplejning

Vores frokost bliver på dagligt plan produceret af vores køkkenmedarbejder, som har lavet en plan for ugen, således at eleverne altid kan forberedes på frokosten. Frokosten kan være både varm og kold. Der er ligeledes mulighed for at eleverne kan være med i køkkenet og hjælpe med madlavningen i det omfang det giver mening for den enkelte og kan fungere som et kreativt læringsrum. Udover frokosten får vi hver uge leveret frisk frugt, som eleverne nyder godt af hele ugen. Der bliver ligeledes hver dag kl. 10.00 mulighed for et mellemmåltid/snack i form af knækbrød, brød m.v.