Alle 4 MIR-skoler sammen på ski-lejrskole til Nordsverige.

I uge 9 prøvede Skolen MIR noget nyt! For første gang drog alle 4 afdelinger sammen på den årlige skilejrskole. Tidligere år er hver afdeling taget på ski på forskellige tidspunkter og hver for sig, men i år blev der booket en stor dobbeltdækkerbus med plads til ca 90 mennesker!

Branæs i Nordsverige var destinationen og forude lå en bustur på 10 timer med efterfølgende 5 dage på ski og snowboard. På trods af en bus med manglende toiletpapir samt diverse opkastninger som følge af køresyge, gik turen forrygende! Selvom temperaturen i Branæs var på +5 grader og sneen bedst kan beskrives som ”slush-ice”, tog det ikke modet fra eleverne, der boltrede sig på pisterne fra klokken 9-19 hver dag!

På pisterne blev der skabt mange nye relationer afdelingerne imellem, både mellem børn og voksne, og selve konceptet at stå på ski på lejrskolen, er en succes hver gang!

Skolen MIR tager årligt på 2 lejrskoler, én om sommeren og én om vinteren. Efterfølgende kan vi hver gang konkludere, at lejrskoler kan nogle ting, som dagligdagen ikke kan! Derfor vil årene fremover utvivlsomt fortsat give eleverne på Skolen MIR mange nye spændende oplevelser og udfordringer på alverdens ”udebaner”.